Бестселър

Според New York Times

Стратегията BRRRR – Дейвид Грийн, BiggerPockets

Стратегията BRRRR

Повече за книгата

Мощен инструмент за инвестиции в недвижими имоти

Стратегията BRRRR се основава на цикъла на купуване, ремонт, наемане, рефинансиране и повторно инвестиране. Първоначално, инвеститорът купува имот на ниска цена, който има потенциал за подобрение. След това извършва ремонт и подобрения, които повишават стойността на имота. След това се наема имотът за генериране на доходи и увеличаване на неговата стойност. След като имотът е стабилен и възвръщаемостта на инвестицията се подобри, инвеститорът може да го рефинансира и да използва освободеният капитал за закупуване на нови имоти. Този цикъл може да се повтаря многократно, създавайки прогресивен растеж на имотния портфейл.

Стратегията BRRRR

Стъпки за прилагане на стратегията?

Тук ще ви дадем кратки насоки, а в нашата книга ще откриете всичко важно, което искате и трябва да знаете за инвестиция в недвижими имоти.

Купи

Открийте имот, който ще може да закупите под пазарната му стойност. В книгата ще откриете точните методи, с които да направите точно това. Може да отнеме време, но успеете ли, то си гарантирате, че още в този момент напред вие вече сте на печалба – печалбата се прави при покупката!

Реновирай

Обикновено покупката на имоти под пазарна стойност включва и лошото им състояние, така че ефективната реновация е много важна! Тук ще откриете ценни съвети за най-ефективните методи за реновация. Също така ще научите как да скъсите максимално времето за ремонт и да „прескочите“ разправиите с майстори.

Стратегията BRRRR – Дейвид Грийн, BiggerPockets
Дай под наем

Отдаването под наем звучи като лесна стъпка, но отдадеш ли имота под наем на грешния човек, може да си докараш много проблеми в краткосрочен и дългосрочен план! Тук ще откриеш много съвети за това как правилно да подбереш наемателите си, за да нямаш проблеми, а паричният поток от имота да се влива в джоба ти месец след месец.

Рефинансирай

Чрез рефинансиране на имуществото можем да си позволим да изтеглим част от вложените средства, а понякога може да изтеглим и същата сума на вложените средства, което означава, че оставаме с недвижим имот, който сам се изплаща, а не ни е струвал нищо. Това се казва страхотна сделка и книгата ще ви научи как да намирате и изпълнявате точно такива!

Повтори

Време е да повторите стъпките Купи, Реновирай, Дай под наем, Рефинансирай и да изградите своята империя от недвижими имоти, постигайки финансова независимост за себе си и своето семейство!

За кого е подходяща книгата?

Книгата е подходяща за всеки, който търси вдъхновение, знание и нови перспективи. Независимо дали сте студент, търсещ кариерен успех, предприемач, стремящ се към развитие на бизнеса, или просто любител на четивата, тази книга предлага ценни насоки и идеи.

За онези, които търсят мотивация за личностно развитие, книгата предоставя вдъхновяващи истории и практически съвети. Независимо от вашия опит или област на интерес, тази книга предлага ценни наставления, които могат да бъдат приложени от всеки. Стъпете в света на инвестирането в недвижими имоти и се възползвайте от богатството, информация и вдъхновение, които тази книга предлага.

Пускане на видеото
Болгар Капитал

Кои са Булгар Капитал?

Болгар Капитал е първата по рода си фирма за инвестиции в недвижими имоти, основана в България преди повече от 8 години. 800 имота след основаването ни, вярваме, че недвижимите имоти крият неописуема сила, която побеждава всеки друг актив на пазара в дългосрочен план чрез паричен поток, ливъридж (leverage), данъчни облекчения, пълен контрол, възможност за мащабиране, постоянно търсене на пазара и ликвидност!

Нашата цел е да покажем на всички наши последователи колко е важна финансовата грамотност и именно затова инвестираме средства в създаването на книги като Стратегията BRRRR!

Стратегията brrrr

Мощен инструмент за инвестиции в недвижими имоти